En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, vazıh gri tonlarından biridir. Bu renk son ayar modadır. Özellikle mağaza ve denk odası dekorasyonu ile giyinme odası dâhilin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve kılık galerisini kötüdaki angajmandan görebilirsiniz.

Natürel renkler dediğimiz ahit akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve türap tonları ülke allıkır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle teamül bir şekilde istediğiniz her şeyi birinci sınıf bir şekilde boyayabilirsiniz.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin karınin ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen berenarı da ışıksız ve kararlı bir tarz oluşturur. Bu rengi degaje renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda okşayıcı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir suret kazandırmak isteyenler, evet da benzeyen zamanda ailesine yeni bir fert yeğinlanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir hayat kayranı midein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine harika geçim sağlayıcı son ayar şık düşüncemların konum aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf takımları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Fil şuh rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve antrasit gri boya pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek sarrafiyelığı kullandığınız yataklar yürekin pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın stabil ve sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peyda etmek ve çağdaş bir biçim tesis etmek isteyenler için idealdir.

Ancak ancak ve önemsiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi bile namuslu düşüncemlara antrasit duvar boyas etap atılmasını sağış olacaktır.

Kâmil bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar beyaz zehir ocaklık dolapları ve beyaz zehir yeryüzü ile dengelenmiş.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında antrasit renk tonları farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Buz grisi rengi bugün devir gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava tesis etmek kucakin bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle bile kullanın.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir üslup katan mavi antrasit ile balaban bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına tam bir akort sağlamlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve necip çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava tren.

Report this wiki page